Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
eijnden-verhuizingen-website-ontwerp-b-creative eijnden-verhuizingen-website-ontwerp-tweetalig-b-creative eijnden-verhuizingen-website-ontwerp-statistieken-b-creative eijnden-verhuizingen-website-ontwerp-zakelijk-b-creative eijnden-verhuizingen-website-ontwerp-inboedelcalculator-b-creative eijnden-verhuizingen-website-ontwerp-checklist-ENG-b-creative

eijnden.nl

Gebr. van den Eijnden is actief in verhuizingen voor particulieren, bedrijfs- en projectverhuizingen. Ook speciaal- en kunstvervoer is onderdeel van de dienstverlening. Het in Eindhoven gevestigde verhuisbedrijf is onderdeel van Euromovers, een Europese organisatie, waarin onder andere 21 Nederlandse Erkende Verhuisbedrijven hun kennis, personeel en middelen hebben gebundeld. 

Wij ontwierpen en maakten de nieuwe website voor Gebr. van den Eijnden - geheel tweetalig! Je vindt er onder andere een verhuishulp met een checklist, verhuiscalculator en offerte-aanvraagformulier.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500