Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
Brandweerkazerne-3 Brandweerkazerne-1 Brandweerkazerne-2 Brandweerkazerne-4 Brandweerkazerne-5 Brandweerkazerne-6

Brandweerkazerne

De Buitenplaats van Ruytenburch,een nieuwbouwproject van Heijmans, ligt op loopafstand van het stadscentrum van Vlaardingen. Twee historische gebouwen, namelijk de brandweerkazerne en de watertoren krijgen binnen dit project een nieuwe bestemming en blijven iconisch voor het gebied. 

Voor deze herontwikkeling van de brandweerkazerne werden wij door Conversation-Next gevraagd om een passend logo en bijbehorende stijl te maken. Wij voegden een pay-off toe, 'hotspot aan de hoflaan' en lieten dit visueel terugkomen in de stijlelementen.

Voor de start op 15 december hebben we een banner op de gevel geplaatst en een vlag gehesen in samenwerking met Duifhuijsen montage.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500