Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
Avery-Supreme-Wrap-Care-carhanger Avery-Supreme-Wrap-Care-carhanger2 Avery-Supreme-Wrap-Care-carhanger3

Carhanger Supreme Wrap Care

Eerder ontwierpen wij al de labels voor de producten van Avery Dennison Supreme Wrap Care - Cleaner, Powercleaner en Sealant. Cleaner voor de reguliere schoonmaakwerkzaamheden van de wagen, Powercleaner voor de hardnekkige bevuiling en tot slot de Sealant voor de nodige beschermlaag. Als jouw auto behandeld is met één van deze producten heb je nu ook een grote kans om deze, door ons gemaakte, spiegelhanger tegen te komen. 


b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500