Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
OCLC-South-Africa-Break-Trough- SA01

OCLC Zuid-Afrika

Because what is known…..

b-creative maakt geregeld membervideo’s voor OCLC en reist in het kader daarvan naar verschillende landen binnen Europa. Maar de regio is groter, beslaat ook het continent Afrika. En je kunt je misschien voorstellen dat OCLC-producten zoals WorldCat een ware doorbraak betekenen in het ‘sharen’ en ‘exploren’ van informatie ‘all over the world’.

Wij maakten een video waarin een student, een directeur van een universiteitsbibliotheek en de directeur van het implementerend softwarebedrijf hun bevindingen en de voordelen van WMS en WorldCat vertellen. Drie ware breakthroughs in één film.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500