Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
Avery-Dennison SWF ColorFlow launch_01 Avery-Dennison SWF ColorFlow launch_02 Avery-Dennison SWF ColorFlow launch_03 Avery-Dennison SWF ColorFlow launch_04 Avery-Dennison SWF ColorFlow launch_05 Avery-Dennison SWF ColorFlow launch_06

ColorFlow

Avery Dennison creëert een nieuw straatbeeld met ColorFlow film. Supreme Wrapping Film die in een mum van tijd zorgt voor een totaal nieuwe look & feel. Deze nieuwe ColorFlow film veranderd van kleur bij verschillende kijkhoeken en staat wederom bekend om zijn duurzaamheid en kwaliteit.

Wij maakten de benodigde materialen om dit nieuwe materiaal te introduceren. We ontwikkelden een stijlvol, luxueus en stoer campagnebeeld en verwerkten deze in de diverse uitingen zoals banners en productoverviews in diverse talen.

 

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500