Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
NKA-pompenburg-rotterdam-kappersakademie NKA-pompenburg-rotterdam-kappersakademie2 NKA-pompenburg-rotterdam-kappersakademie3

Pompenburg

Bij Pompenburg word je geholpen door studenten van de ondernemersopleiding van de Nederlandse Kappersakademie. De studenten worden uitgedaagd om zich creatief te ontwikkelen en out of the box te denken. Om een wat jonger publiek te trekken werd ons gevraagd een nieuw logo te ontwikkelen met een jonge en professionele uitstraling. Deze plaatsten we op diverse uitingen zoals de website, stoepbordposters en de prijslijst.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500