Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
BurgerMeester_Vlaardingen_StadsAgenda_105 BurgerMeester_Vlaardingen_StadsAgenda_101 BurgerMeester_Vlaardingen_StadsAgenda_102 BurgerMeester_Vlaardingen_StadsAgenda_103 BurgerMeester_Vlaardingen_StadsAgenda_104 BurgerMeester_Vlaardingen_StadsAgenda_106 BurgerMeester_Vlaardingen_StadsAgenda_107 BurgerMeester_Vlaardingen_StadsAgenda_109

StadsAgenda - De Burger Meester

Voor het Vlaardingse project De Burger Meester maakten wij eerder al een video en diverse andere uitingen. Inwoners, maatschappelijke organisaties en vertegenwoordigers van het bedrijfsleven werden uitgenodigd om inzichten en ideeën over de stad te delen. Al deze initiatieven, die goed zijn voor de toekomst van Vlaardingen, bundelden wij in de StadsAgenda.

De StadsAgenda is een overzichtelijk boekwerk, verdeeld onder diverse thema's die snel te vinden zijn door de gekleurde tabbladen. Wij maakten tekeningen van typisch Vlaardingse gebouwen en stadsgezichten en gebruikten deze samen met de andere huisstijlelementen van De Burger Meester om het geheel visueel aantrekkelijk te maken. Al met al zijn wij trots op het resultaat, net zoals wij trots zijn op Vlaardingen. Jij ook?

Bekijk ook:

Video: De StadsAgenda 
Vormgeving en communicatie De Burger Meester


 

 

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500