Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
Divercity 1 Divercity 2 Divercity 3 Divercity 4 Divercity 5 Divercity 6

Divercity 2016

Den Haag heeft er een nieuw evenement bij: Divercity. De culturele diversiteit van Den Haag staat centraal tijdens Divercity. Kunst en cultuur kunnen een brug slaan tussen mensen met verschillende achtergronden.

Een kleurrijk, multicultureel evenement in het Zuiderpark in Den Haag met een divers programma aan muziek, cultuur en eten voor een divers pluimage aan bezoekers. Het pluimage is hier The Key en dus dat vertaalden wij in onze uitingen voor dit inmiddels goed geslaagde evenement.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500