Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
samenwerking-vlaardingen Mijn Samenwerking Vlaardingen Website video Mijn Samenwerking Vlaardingen Website video-2 Mijn Samenwerking Vlaardingen Website video-3

MijnSamenwerking

Wij maakten het ontwerp en verzorgden de realisatie van deze vernieuwde website van Woningstichting Samenwerking. Via MijnSamenwerking kunnen klanten van Woningstichting Samenwerking verzoeken digitaal indienen. Zo kunnen reparatieverzoeken aangevraagd en gevolgd worden. Ook is het mogelijk om zelf een afspraak in te plannen met de betreffende aannemer op een gewenst tijdstip.

Ondanks dat het gebruik van het portaal voor zich spreekt is het voor sommigen toch een grote verandering. Wij maakten daarom voor de woonstichting en de gebruikers van het Klantportaal een bijpassende instructiefilm.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500