Bibliotheksleitertag 2017

Neem een vel papier. Met elke vouw die je hierin maakt creëer je nieuwe vormen en daarmee nieuwe kansen en toepassingen. Blijf veranderen en voordat je het weet heb je een perfecte origami vogel. Dit was de inspiratie en de gedachte achter het logo voor de OCLC Bibiliotheksleitertag 2017 met het thema: Was sich ändert, bleibt - neue Rollen, neue Chancen.

Voor dit event, in november 2017 gehouden in het Congress Center Rosengarten Mannheim, maakten wij behalve het logo ook de website en diverse digitale uitingen zoals banners.
Bibliotheksleitertag 2017
bibliotheskleitertag2017-oclc-web-design-website-bureau-ontwerp-realisatie2 bibliotheskleitertag2017-oclc-web-design-website-bureau-ontwerp-realisatie3 bibliotheskleitertag2017-oclc-web-design-website-bureau-ontwerp-realisatie