Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
Parbo-Bier-Radler-Kers-Gember-Commercial-4 Parbo-Bier-Radler-Kers-Gember-Commercial-1 Parbo-Bier-Radler-Kers-Gember-Commercial-2 Parbo-Bier-Radler-Kers-Gember-Commercial-3 Parbo-Bier-Radler-Kers-Gember-Commercial-5 Parbo-Bier-Radler-Kers-Gember-Commercial-6

Radler met een twist van kers of gember

1, 2, 3…
De introductie van Parbo Radler met een twist van kers of gember was een razendsnel project. In drie weken verwerkten we ons concept tot een drie dubbel verfrissende commercial en vele print- en social media uitingen.

De introductiepost op de Parbo Bier Facebook page werd binnen 1 etmaal 1000 keer gedeeld, 3500 keer geliked en kreeg 1500 reacties… en daar zijn we best trots op!

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500