Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
Avery-Dennison-Label-Expo-interactive-PDF-design-producten- Avery-Dennison-Label-Expo-interactive-PDF-design-producten-2 Avery-Dennison-Label-Expo-interactive-PDF-design-producten-3 Avery-Dennison-Label-Expo-interactive-PDF-design-producten-4 Avery-Dennison-Label-Expo-interactive-PDF-design-producten-5 Avery-Dennison-Label-Expo-interactive-PDF-design-producten-6 Avery-Dennison-Label-Expo-interactive-PDF-design-producten-7 Avery-Dennison-Label-Expo-interactive-PDF-design-producten-8 Avery-Dennison-Label-Expo-interactive-PDF-design-producten-9

Label Expo Interactieve PDF

Voor het grote Label Expo evenement maakten wij, ter introductie van de nieuwste ontwikkelingen, een interactieve PDF voor Avery Dennison.

Dit evenement was tevens het moment van lancering van een nieuwe stijl onder het thema: Pioneering Change.

In deze interactieve PDF in nieuwe stijl konden bezoekers van de beurs eenvoudig de Unique Selling Points van de meest recente materialen vinden. Tevens plaatsten wij veel door ons gemaakte product visuals om ook de toepassingen van deze materialen te laten zien.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500