Label Expo Interactieve PDF

Voor het grote Label Expo evenement maakten wij, ter introductie van de nieuwste ontwikkelingen, een interactieve PDF voor Avery Dennison.

Dit evenement was tevens het moment van lancering van een nieuwe stijl onder het thema: Pioneering Change.

In deze interactieve PDF in nieuwe stijl konden bezoekers van de beurs eenvoudig de Unique Selling Points van de meest recente materialen vinden. Tevens plaatsten wij veel door ons gemaakte product visuals om ook de toepassingen van deze materialen te laten zien.
Label Expo Interactieve PDF
Avery-Dennison-Label-Expo-interactive-PDF-design-producten- Avery-Dennison-Label-Expo-interactive-PDF-design-producten-2 Avery-Dennison-Label-Expo-interactive-PDF-design-producten-3 Avery-Dennison-Label-Expo-interactive-PDF-design-producten-4 Avery-Dennison-Label-Expo-interactive-PDF-design-producten-5 Avery-Dennison-Label-Expo-interactive-PDF-design-producten-6 Avery-Dennison-Label-Expo-interactive-PDF-design-producten-7 Avery-Dennison-Label-Expo-interactive-PDF-design-producten-8 Avery-Dennison-Label-Expo-interactive-PDF-design-producten-9