Meyn | IPPE 2018

Begin februari stond Meyn op de International Production & Processing Expo 2018 in Atlanta met een nieuwe, complete beursstand en veel informatieve uitingen waar wij keihard aan hebben gewerkt. In het 4800 vierkante meter grote paviljoen toonde Meyn via de diverse middelen in totaal 11 innovaties en de motivatie erachter op het gebied van pluimveeverwerkings-oplossingen.

Dit bracht een grote verandering aan de manier waarop Meyn al jaren op deze beurs te vinden was waarbij potentiële klanten wel langs kwamen, maar niet vroegen naar de innovaties. Ons idee is dat een beursstand een 'pull-functie' heeft, op verschillende manieren moet uitnodigen en informeren. Wij gingen dus enthousiast aan de slag met een nieuwe stijl voor Meyn en de uitwerking. Het resultaat? Een moderne en beursstand met bijpassende middelen in gedrukte en digitale vorm.
Meyn | IPPE 2018
Meyn-IPPE-Atlanta-beursstand-ontwerp-design-2- Meyn-IPPE-Atlanta-beursstand-ontwerp-design- Meyn-IPPE-Atlanta-beursstand-ontwerp-design-2 Meyn-IPPE-Atlanta-beursstand-ontwerp-design-3 Meyn-IPPE-Atlanta-beursstand-ontwerp-design-2-2 Meyn-product-leaflets-01 Meyn-IPPE-Atlanta-uitingen_02 Meyn-IPPE-Atlanta-uitingen_03 Meyn-IPPE-Atlanta-uitingen_04