Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
Meyn-World-Magazine-2018-editie1- Meyn-IPPE-Atlanta-uitingen_02

Meyn World Magazine

INNOVATING THE FUTURE - met dit thema lanceerde Meyn de eerste editie van Meyn World Magazine 2018. Wij verzorgden het design en layout van deze bedrijfspublicatie, geheel in nieuwe stijl waarbij frisse kleuren, grafische elementen en bijpassende typografie centraal staan.

Meyn World Magazine wordt twee keer per jaar gepubliceerd. De halfjaarlijkse publicatie bevat nieuws over de pluimveeverwerkingsgemeenschap en -industrie en bevat ook informatie over de nieuwste producten en oplossingen van Meyn.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500