Logo en huisstijl Erkens

Rick, de man achter Erkens, is een creatief en vakkundig meubelmaker. Moderne, geometrische vormen en een persoonlijke benadering staan centraal in zijn projecten. Deze elementen moesten ook weer terugkomen in het logo en de huisstijl van Erkens. Wij gingen aan de slag en kwamen met een stoer idee op de proppen. We zijn er altijd op gebrand een mooi resultaat te leveren, maar in dit geval kreeg dit een letterlijke betekenis. Met behulp van een brandmerk kan Rick namelijk zijn logo en daarmee zijn eigen handtekening achterlaten op zijn projecten.

Wij maakten het ontwerp van het logo en verzorgden de uitwerking van de diverse huisstijlmaterialen.

Logo en huisstijl Erkens
Erkens Timmerbedrijf-web-03 Erkens Timmerbedrijf-web-02 Erkens Timmerbedrijf-web-04 Erkens Timmerbedrijf-web-01 Erkens Timmerbedrijf-web-05 Erkens Timmerbedrijf-web-07 Erkens Timmerbedrijf-web-08 Erkens Timmerbedrijf-web-06