Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
Erkens Timmerbedrijf-web-03 Erkens Timmerbedrijf-web-02 Erkens Timmerbedrijf-web-04 Erkens Timmerbedrijf-web-01 Erkens Timmerbedrijf-web-05 Erkens Timmerbedrijf-web-07 Erkens Timmerbedrijf-web-08 Erkens Timmerbedrijf-web-06

Logo en huisstijl Erkens

Rick, de man achter Erkens, is een creatief en vakkundig meubelmaker. Moderne, geometrische vormen en een persoonlijke benadering staan centraal in zijn projecten. Deze elementen moesten ook weer terugkomen in het logo en de huisstijl van Erkens. Wij gingen aan de slag en kwamen met een stoer idee op de proppen. We zijn er altijd op gebrand een mooi resultaat te leveren, maar in dit geval kreeg dit een letterlijke betekenis. Met behulp van een brandmerk kan Rick namelijk zijn logo en daarmee zijn eigen handtekening achterlaten op zijn projecten.

Wij maakten het ontwerp van het logo en verzorgden de uitwerking van de diverse huisstijlmaterialen.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500