Parkpop Saturday Night

Een gloednieuw evenement op zaterdagavond: Parkpop Saturday Night. Met voorafgaand Parkpop Downtown op vrijdag en aansluitend het gratis te bezoeken Parkpop festival op zondag is het nu een weekend lang genieten in Parkpopstyle! Met twee podia en een swingende line-up op 23 juni 2018 in het Haagse Zuiderpark.

Ook voor dit evenement maakten wij het logo en de stijl. Posters, abri's, flyers, advertenties en online media met de aankondiging en het programma... we verzorgden het allemaal en kregen spontaan zelf ook zin om Parkpop Saturday Night te bezoeken, jij ook? 

Parkpop Saturday Night
parkpop-saturday-night-zuiderpark-den-haag-2018-design-festival-reclamebureau-03-03 parkpop-saturday-night-zuiderpark-den-haag-2018-design-festival-reclamebureau-01 parkpop-saturday-night-zuiderpark-den-haag-2018-design-festival-reclamebureau-02