Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
parkpop-saturday-night-zuiderpark-den-haag-2018-design-festival-reclamebureau-03-03 parkpop-saturday-night-zuiderpark-den-haag-2018-design-festival-reclamebureau-01 parkpop-saturday-night-zuiderpark-den-haag-2018-design-festival-reclamebureau-02

Parkpop Saturday Night 2018

Een gloednieuw evenement op zaterdagavond: Parkpop Saturday Night. Met voorafgaand Parkpop Downtown op vrijdag en aansluitend het gratis te bezoeken Parkpop festival op zondag is het nu een weekend lang genieten in Parkpopstyle! Met twee podia en een swingende line-up op 23 juni 2018 in het Haagse Zuiderpark.

Ook voor dit evenement maakten wij het logo en de stijl. Posters, abri's, flyers, advertenties en online media met de aankondiging en het programma... we verzorgden het allemaal en kregen spontaan zelf ook zin om Parkpop Saturday Night te bezoeken, jij ook? 

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500