Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
Rijswijks-lyceum-01 Rijswijks-lyceum-02 Rijswijks-lyceum-03 Rijswijks-lyceum-04 Rijswijks-lyceum-05 Rijswijks-lyceum-06 Rijswijks-lyceum-07 Rijswijks-lyceum-08

60 leerzame jaren!

Het Rijswijks lyceum en Van Vredenburch College bestaan inmiddels alweer 60 jaar en daar zijn de scholen trots op! Wij gingen dan ook feestelijk aan de slag en maakten speciaal voor deze gelegenheid een bijpassend logo. Deze plaatsten we op diverse materialen zoals vlaggen, open dagen posters, roll-up banners, nieuwsbrieven, de website en op diverse brochures.

De speciale jubileumvlaggen werden tijdens een groots personeelsfeest op het vernieuwde schoolplein van het Rijswijks Lyceum in de mast gehesen. In de loop van het schooljaar zullen er meerdere activiteiten en feestjes georganiseerd worden om stil te staan bij het bereiken van deze mijlpaal.

 

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500