60 leerzame jaren!

Het Rijswijks lyceum en Van Vredenburch College bestaan inmiddels alweer 60 jaar en daar zijn de scholen trots op! Wij gingen dan ook feestelijk aan de slag en maakten speciaal voor deze gelegenheid een bijpassend logo. Deze plaatsten we op diverse materialen zoals vlaggen, open dagen posters, roll-up banners, nieuwsbrieven, de website en op diverse brochures.

De speciale jubileumvlaggen werden tijdens een groots personeelsfeest op het vernieuwde schoolplein van het Rijswijks Lyceum in de mast gehesen. In de loop van het schooljaar zullen er meerdere activiteiten en feestjes georganiseerd worden om stil te staan bij het bereiken van deze mijlpaal.

 

60 leerzame jaren!
Rijswijks-lyceum-01 Rijswijks-lyceum-02 Rijswijks-lyceum-03 Rijswijks-lyceum-04 Rijswijks-lyceum-05 Rijswijks-lyceum-06 Rijswijks-lyceum-07 Rijswijks-lyceum-08