Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
NieuwWaterland-1 NieuwWaterland-2 NieuwWaterland-3 Nieuw-Waterland-gebiedscommunicatie-ontwerp-vormgeving-logo-richtlijnen-huisstijlgids Nieuw-Waterland-gebiedscommunicatie-ontwerp-vormgeving-infograpfhic

Nieuw Waterland

Hoe vaak krijg je nou de kans om een stuk land opnieuw te ontdekken; opnieuw uit te vinden?

Nieuw Waterland is het gebied tussen Vlaardingen, Maassluis en Rozenburg, dat de komende jaren een nieuwe invulling zal krijgen met geld dat is vrijgekomen voor de aanleg van de Blankenburgverbinding. Het wordt een land dat gemeente, waterschap en provincie overstijgt en de oevers van de rivier verbindt. Een land van ontspanning en natuur waar wordt gezwommen, gespeeld, gefietst, gesport en gewandeld. Een land dat vorm krijgt in samenwerking tussen burgers, ondernemers en overheid.

Wij gaven dit nieuw te ontwikkelen gebied een naam, Nieuw Waterland. Ook gaven wij dit land een vlag - een bijpassend beeldmerk, de verbinding tussen de waterrijke Noordkant en de groene Zuidkant. Wij ontwikkelden een huisstijlgids, video’s, de website, een infographic en diverse printuitingen om het nieuwe land op de kaart te zetten.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500