OCLC Contactdag 2018

Voor OCLC Contactdag 2018 gingen we om tafel om mee te denken over het concept, maakten het campagnebeeld en verwerkten deze in diverse middelen. Ook maakten we een mooie animatie van het campagnebeeld en vertaalden we het beeld naar een passende afbeelding voor de Levende OCLC-Bibliotheek. Natuurlijk waren wij ook weer ter plaatse om het programma te filmen en interviews af te nemen.

Thema van de dag: Het is mensenwerk.
Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Elke dag krijgen we te maken met veranderingen. We doen nieuwe vaardigheden op en zoeken naar manieren om onze gebruikers te blijven boeien. Dit vraagt om anders denken;, creativiteit en vernuft in het toepassen van innovaties. En dat is nou eenmaal mensenwerk; ongeacht hoeveel technologische ondersteuning we krijgen.

De veranderende rol van de bibliotheek gaat over transformatie en transformatie gaat over verandering. Nieuwe manieren van bedienen, denken en werken. En op dit veeleisende speelveld zijn het de mensen die het verschil maken. Wat betekent de veranderende rol van de bibliotheek voor de medewerkers die deel uitmaken van de bibliotheekcultuur

OCLC Contactdag 2018
b-creative-contactdag-oclc-2018-mensenwerk4 b-creative-contactdag-oclc-2018-mensenwerk b-creative-contactdag-oclc-2018-mensenwerk2 b-creative-contactdag-oclc-2018-mensenwerk3 b-creative-contactdag-oclc-2018-mensenwerk5 b-creative-contactdag-oclc-2018-mensenwerk6 b-creative-contactdag-oclc-2018-mensenwerk7 b-creative-contactdag-oclc-2018-mensenwerk8