Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
Applikon-web-01 Applikon-web-02 Applikon-web-03 Applikon-web-04 Applikon-web-05 Applikon-web-06

AppliFlex

Let 'het beeld' do the talking... Er zijn producten die veel uitleg nodig hebben en toch... waarom zou je meteen alles tot in detail vertellen op je verkoopmateriaal? Waarom zou als je klant dan nog een gesprek aangaan of contact zoeken; als alles toch al duidelijk is? En is dat niet juist wat je eigenlijk wil: inhoudelijk contact met de potentiële klant? Voor Applikon Biotechnology maakten we een clean design dat snel en kort de bijzonderheden van de single use products verbeeldt en tegelijk de biotech-geïnteresseerde verleidt tot nader contact.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500