Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
Backshop-web-01a Backshop-Business-Card-MockUp Backshop-leaflets-Mockup-03 Backshop-Minivan-Mockup Ergowijzer-cover_1 Ergowijzer-binnenwerk_1 Backshop-web-06a

Backshop huisstijl, brochures en promotiematerialen

Ergonomie, dat behoeft vandaag de dag geen uitleg meer! ... of toch wel? We weten allemaal dat lang op dezelfde manier zitten niet erg goed is voor je rug, je schouders en andere lichaamsdelen. En dus is een goed advies over afwisseling op de werkplek geen overbodige luxe. Helemaal als dat advies kan worden gecompleteerd met de aanschaf van ergonomische, mooie producten. Backshop heeft ons de totale vrijheid gegeven om het bedrijf, haar diensten en producten op een professionele en consistente manier in beeld te brengen.

Met het ‘ergonomisch’ lijnenspel rondom zorgvuldig geselecteerde modellen hebben wij de aandacht gelegd op de kwalitatieve aanpak van Backshop en dit doorvertaald naar brochures, correspondentiemateriaal, wandbekleding, video-content voor social media en andere uitingen.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500