Backshop huisstijl, brochures en promotiematerialen

Ergonomie, dat behoeft vandaag de dag geen uitleg meer! ... of toch wel? We weten allemaal dat lang op dezelfde manier zitten niet erg goed is voor je rug, je schouders en andere lichaamsdelen. En dus is een goed advies over afwisseling op de werkplek geen overbodige luxe. Helemaal als dat advies kan worden gecompleteerd met de aanschaf van ergonomische, mooie producten. Backshop heeft ons de totale vrijheid gegeven om het bedrijf, haar diensten en producten op een professionele en consistente manier in beeld te brengen. Met het ‘ergonomisch’ lijnenspel rondom zorgvuldig geselecteerde modellen hebben wij de aandacht gelegd op de kwalitatieve aanpak van Backshop en dit doorvertaald naar brochures, correspondentiemateriaal, wandbekleding, video-content voor social media en andere uitingen.

Backshop huisstijl, brochures en promotiematerialen
Backshop-web-01a Backshop-Business-Card-MockUp Backshop-leaflets-Mockup-03 Backshop-Minivan-Mockup Ergowijzer-cover_1 Ergowijzer-binnenwerk_1 Backshop-web-06a