Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
18885 - Chevron-Reflective-Portfolio3 18885 - Chevron-Reflective-Portfolio 18885 - Chevron-Reflective-Portfolio2 18885 - Chevron-Reflective-Portfolio4 18885 - Chevron-Reflective-Portfolio5

AveryDennison Reflective Portfolio

De zichtbaarheid en veiligheid voor alle weggebruikers vergroten - onder de moeilijkste omstandigheden. Met de Avery Dennison V-4000 & V-4000E beaded reflective films kunnen de veiligheid van voertuigen verhogen en merkboodschappen en logo's benadrukken, op elk moment van de dag of nacht. kunnen de veiligheid van voertuigen verhogen en merkboodschappen en logo's benadrukken, op elk moment van de dag of nacht. kunnen de veiligheid van voertuigen verhogen en merkboodschappen en logo's benadrukken, op elk moment van de dag of nacht. wordt de opdruk van voertuigen benadrukt, op elk moment van de dag en nacht. Hoe laat je de voordelen van dit product optimaal zien? Door beelden te schieten in het donker! Na een flinke voorbereiding van scripting; locatie uitzoeken, materiaal en de juiste mensen regelen gingen wij de Zeeuwse winderige nacht in. 

Bekijk de making off en het uiteindelijke resultaat: een krachtige commercial en visuals waar de reflective films mooi worden belicht. Letterlijk en figuurlijk!

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500