Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
RU-Sponsorboekje_01 RU-Sponsorboekje_02 RU-Sponsorboekje_03 RU-Sponsorboekje_04

Sponsorboekje Rotterdam Unlimited

RU in voor een feestje? Rotterdam Unlimited zoekt partners! Voor Rotterdam Unlimited maakten wij een boekje om partners te trekken voor het prachtige Rotterdamse Event van 23 tot 27 juli 2019. Natuurlijk deden wij dit geheel in stijl. Het handige pocketboekje is voorzien van een frisse kleur, knallende teksten, fijne sfeerbeelden en tropische details.

Het boekje ondersteunt de feiten en getallen en het verhaal achter het event. Kleur, diversiteit en story telling met oog voor de toekomstige samenleving en ruimte voor kunst en cultuur. Dit zie je allemaal terug in het kleurrijke evenement, Rotterdam Unlimited. RU in?

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500