Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
Stads brochure_01 Stads brochure_08 Stads brochure_02 Stads brochure_03 Stads brochure_04 Stads brochure_05 Stads brochure_06 Stads brochure_07 Stads brochure_10 Stads brochure_13

Theaterbrochure 19/20

Tádááááá! Lekker fris, toch? Na de lancering van een nieuwe huisstijl voor de Stadsgehoorzaal en als pilotproject de nieuwe website hebben we natuurlijk ook weer de brochure met het theaterprogramma opgemaakt. Het opmaken van deze brochure is een jaarlijks terugkerend project en toch maken we er elk jaar weer een uniek stukje werk van. De overzichtelijke programma-indeling is gebleven, aangevuld met creatieve spreads zoals.: Een ‘Genre overzicht’, ‘Tips van het team’ en een ‘Feitjes en weetjes’ pagina.

De start van het theaterseizoen en de lancering van de brochure ging niet onopgemerkt voorbij. De brochures werden verspreid door fanatieke theaterfans met bolderkarren, voorzien van unieke bestickering. Ook werd de kaartverkoop gecommuniceerd met sprekende driehoeksborden door heel Vlaardingen Komt dat zien!

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500