Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
Stroomopwaarts_Laptop-1920x1200_01 Stroomopwaarts_Images_02 Stroomopwaarts_Images_01 Stroomopwaarts_Images_03 Stroomopwaarts_Images_04 Stroomopwaarts_Images_05 Stroomopwaarts_Images_06

stroomopwaarts.nl

Iedereen verdient het om mee te doen in de samenleving, maar dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Als het (even) niet zelf lukt, biedt Stroomopwaarts hulp bij een tijdelijk inkomen, begeleiding naar betaald werk en ondersteuning bij schulden.

Om te garanderen dat ieder die dat nodig heeft terecht kan bij Stroomopwaarts, is een helder gestructureerde en gemakkelijk bruikbare website van groot belang. Door doelgroeponderzoek en gebruikerstesten hebben we de website zoveel mogelijk afgestemd op de doelen verwachtingen en vaardigheden van de doelgroep. Daarnaast voldoet de site aan strenge WCAG-eisen voor online toegankelijkheid, zodat ook mensen met een functiebeperking de site goed kunnen gebruiken.

Een website hebben is één, maar deze up-to-date houden is een ander verhaal. Ook na de livegang blijven we de gebruikersdata van de website in de gaten houden om de site gebruiksvriendelijk, toegankelijk en herkenbaar te houden.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500