Vela™ Dynamic System

Mooi, zo'n licht kantoor met veel ramen. Maar je wilt ook kunnen vergaderen zonder dat iedereen mee kan kijken. Met het Avery Dennison Vela ™ Dynamic System heb je privacy letterlijk binnen handbereik. Met één druk op de knop in de mobiele app of de smart home connector transformeren de transparante glazen wanden in een ruimte vol privacy. De speciale folie is tevens te gebruiken als whiteboard-oppervlakte, gemakkelijk te beschrijven en weer te wissen.

Wij zorgden voor een video ter promotie van dit product. Wij gingen aan de slag met het concept en werkten deze vervolgens uit in een storyboard. Om de video te realiseren gingen wij op locatie te werk om te filmen en deze vervolgens te editen tot dit eindresultaat.
Vela™ Dynamic System
VELA VELA2 Portfolio beeld 4 Portfolio beeld 5