Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
VELA VELA2 Portfolio beeld 4 Portfolio beeld 5

Vela™ Dynamic System

Mooi, zo'n licht kantoor met veel ramen. Maar je wilt ook kunnen vergaderen zonder dat iedereen mee kan kijken. Met het Avery Dennison Vela ™ Dynamic System heb je privacy letterlijk binnen handbereik. Met één druk op de knop in de mobiele app of de smart home connector transformeren de transparante glazen wanden in een ruimte vol privacy. De speciale folie is tevens te gebruiken als whiteboard-oppervlakte, gemakkelijk te beschrijven en weer te wissen.

Wij zorgden voor een video ter promotie van dit product. Wij gingen aan de slag met het concept en werkten deze vervolgens uit in een storyboard. Om de video te realiseren gingen wij op locatie te werk om te filmen en deze vervolgens te editen tot dit eindresultaat.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500