Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
OCLC-contactdag-evenement-grafisch-design-ontwerp-visual OCLC-contactdag-evenement-grafisch-design-ontwerp-visual2 OCLC-contactdag-evenement-grafisch-design-ontwerp-visual3 OCLC-contactdag-evenement-grafisch-design-ontwerp-visual4 OCLC-contactdag-evenement-grafisch-design-ontwerp-visual5

OCLC Contactdag - Feiten en verhalen

Ook dit jaar (2019) was het weer tijd voor de OCLC contactdag in de Doelen, Rotterdam. Waar vorig jaar het thema Mensenwerk centraal stond ging het dit jaar over hoe feiten en verhalen kennis en context kunnen geven. Feiten onderbouwen met verhalen, is een slimme manier om kennis in het bibliotheeklandschap te mobiliseren en te benutten voor beslissingen of oplossingen. Informatie van verschillende plekken en bronnen komt samen, en ratio en emotie krijgen allebei een plek.

Wij visualiseerden dit thema in een visual: een spraakwolk bestaande uit allerlei elementen, verhalen en feiten. Ook maakten wij diverse materialen voorafgaande het evenement en voor de dag zelf.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500