Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
LMC_vo_06 LMC_vo_01 LMC_vo_02 LMC_vo_03 LMC_vo_04 LMC_vo_05 LMC_vo_07 LMC_vo_08

LMC ontdekdag

Het nieuwe schooljaar is begonnen! Een spannend jaar voor kinderen in groepen 8 van de basisscholen, want zij mogen een keuze gaan maken voor de 'grote overstap' naar de middelbare school. Maar wat moet je kiezen? Er is zoveel keus? Vrijdag 27 september 2019 was daarom de allereerste LMC ontdekdag in het prachtige gebouw van basisschool Nieuwe Park Rozenburgschool in Rotterdam-Kralingen. Achtstegroepers van Kind en Onderwijs Rotterdam volgden allerlei inspirerende workshops bij de aanwezige LMC-scholen. In de verschillende ruimtes van de school deden de leerlingen een workshop natuurkunde, theater, judo of gingen aan de slag met het maken van een vogelhuisje, visitekaartje of game. Op deze leuke manier konden de toekomstige brugklassers ervaren waar de scholen voor staan.

Aan het eind van de dag vertrokken de kinderen met een door ons gemaakt tasje, geodriehoek en een brochure met uitleg van allle LMC-scholen. Gezien de doelgroep hebben we gebruik gemaakt van een kleurrijke vormgeving gepaard met eenvoudige vrolijke illustraties. Handig om thuis nog eens rustig door te kijken en een goede keus te maken.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500