Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
Mactac-ColourWrap_03 Mactac-ColourWrap_13 Mactac-ColourWrap_06 Mactac-ColourWrap_07 Mactac-ColourWrap_08 Mactac-ColourWrap_09 Mactac-ColourWrap_10 Mactac-ColourWrap_01 Mactac-ColourWrap_02 Mactac-ColourWrap_04 Mactac-ColourWrap_05

Room to play! De flexibiliteit van wrapping folie

Met een breed scala aan kleuren komt Mactac nu met de Colour Wrap Series. Voor deze gemakkelijk toe te passen wrapping folie hebben wij de complete campagne verzorgd: de campagnebeelden, video's en printmaterialen.

We maakten gebruik van 3D modellen in een storyboard om de klant een goed beeld te geven van de productie en direct te kunnen zien of iets zou werken. Na goedkeuring van het concept gingen wij aan de slag met de uitvoering. Wij zochten en vonden een unieke industriële setting voor de video- en fotoshoot. We planden de shoot tot in detail en haalden alles uit de kast om de mooiste beelden te maken.

In de nabewerking maakten we het flitsende verhaal compleet met de edit van de video commercial en de how-to video. Ook kleurden wij de geschoten beelden (van de gele auto) om in de naproductie om meerdere kleuren uit de Colour Wrap serie te kunnen tonen. De visuals worden ondertussen volop gebruikt in de campagne, zowel online als offline.

 

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500