Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
showreel en video-marketing-onderzoek-02 showreel en video-marketing-onderzoek-01 showreel en video-marketing-onderzoek-03

b-creative Video Showreel

We kijken met z’n allen meer video’s dan ooit. Het belang van een goede bedrijfsvideo, videoregistratie en videomarketing wordt daarmee steeds groter. Maar hoe val je op in zo’n groot medialandschap? Een mooie uitdaging die vraagt om een strategische aanpak. Wat wil je hoe en wanneer vertellen en welke kanalen ga je daar voor gebruiken? b-creative helpt je met de strategie en vertaalt deze in een creatieve campagne en uiteindelijk dus in mooi beeld. Wij verzorgen het hele pakket: de voorbereiding, de productie en de nabewerking. Een kwestie van denken en doen.

In deze showreel zie je enkele highlights van ons werk waaronder commercials, animaties, instructievideo’s, social media video’s, documentaires, videoregistratie en interviews. Wat jij ook nodig hebt; wij gaan graag met je om tafel!

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500