Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
LMC-brochure-social LMC_Schoolgids_02 LMC_vo_05 LMC_Schoolgids_04 LMC_Schoolgids_06 LMC_Schoolgids_05

LMC brochure

Een tijd vol maatregelen vraagt om creatieve oplossingen! Zo organiseerde LMC-scholen vorig jaar de ontdekdag. Een leuke dag voor groep 8-leerlingen om kennis te maken met het VO. Dit jaar moest het anders... geen live-ontdekdag maar een andere originele én lekkere manier om onder de aandacht te komen: door studenten zelf (corona-proof) gebakken brownies! Verpakt in een vrolijk tasje, met geodriehoek (altijd handig) en een mooie brochure met duidelijke informatie over de VO-scholen van het LMC. Wij hielpen ze er natuurlijk graag bij!

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500