Avery Dennison MPI 1405EA

Eén oplossing voor zowel ‘Carwrapping’ als Wallwrapping. Avery Dennison MPI 1405 Easy Apply does the trick. In deze productintroductie wilden we visueel duidelijk maken dat het product geschikt is voor zowel voertuigen als muren. Door een optisch effect smelten de muur en de Tesla samen. Het kostte behoorlijk wat reken- en testwerk om de cirkel precies rond te krijgen (de cirkel op de muur is ruim drie keer zo groot als op de auto). In een leegstaande havenloods met een mooie bakstenen muur vertoonden de applicators van Stick-it! hun kunsten en maakten wij mooie plaatjes. De content werd vervolgens verwerkt in een uitgebreide product launch met diverse video’s, key visuals, productsheets, how-to ‘Wall wrap’ etc. Wat betreft de campagne titel ‘One solution for all'.... deze is minstens net zo goed van toepassing op b-creative als op Avery Dennison MPI 1405EA.

 

Avery Dennison MPI 1405EA
Avery Dennison MPI 1405 campagne_01 Avery Dennison MPI 1405 campagne_02 Avery Dennison MPI 1405 campagne_03 Avery Dennison MPI 1405 campagne_04 Avery Dennison MPI 1405 campagne_05 Avery Dennison MPI 1405 campagne_06 Avery Dennison MPI 1405 campagne_07