Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
online-open-dagen-rijswijks-lyceum-vredenburch-college open-dag-rijswijks-lyceum-vredenburch-college website-landingspagina-ontwerp-open-dag-scholen-digitaal rijswijks-vvc-opendag-social-media-content-kalender

Online Open Dagen

Stel, je zit in groep 8 en staat op het punt een nieuwe school uit te zoeken. Normaal gesproken bezoek je de Open Dagen op diverse scholen, dit jaar ziet dat er heel anders uit. Scholen staan voor de uitdaging om een goede beleving en sfeerindruk achter te laten. Wij denken mee en komen met digitale oplossingen en creatieve content. Voor het Rijswijks Lyceum en het Van Vredenburch College maakten wij een speciale open dag landingspagina met een interactieve plattegrond. Ook maakten wij diverse video's over onder andere de school, digitaal leren en vlogs van leerlingen.

Daarnaast is het strategisch inzetten van social media belangrijker dan ooit. Wij maakten een contentkalender voor instagram en facebook en verzorgen de inplanning van de berichten.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500