Online Open Dagen

Stel, je zit in groep 8 en staat op het punt een nieuwe school uit te zoeken. Normaal gesproken bezoek je de Open Dagen op diverse scholen, dit jaar ziet dat er heel anders uit. Scholen staan voor de uitdaging om een goede beleving en sfeerindruk achter te laten. Wij denken mee en komen met digitale oplossingen en creatieve content. Voor het Rijswijks Lyceum en het Van Vredenburch College maakten wij een speciale open dag landingspagina met een interactieve plattegrond. Ook maakten wij diverse video's over onder andere de school, digitaal leren en vlogs van leerlingen.

Daarnaast is het inzetten van social media belangrijker dan ooit. Wij maakten een contentkalender voor instagram en facebook en verzorgen de inplanning van de berichten.

 

Online Open Dagen
online-open-dagen-rijswijks-lyceum-vredenburch-college open-dag-rijswijks-lyceum-vredenburch-college website-landingspagina-ontwerp-open-dag-scholen-digitaal rijswijks-vvc-opendag-social-media-content-kalender