Online event TU Delft

Online vergaderen en evenementen zijn niet meer weg te denken. Er is veel mogelijk maar het valt of staat met een sterk concept en een goede voorbereiding.

Wij bedachten in nauwe samenwerking met de mensen van TU Delft hoe positief terug te blikken op 2020 en vooruit te kijken naar 2021, het jaar van de implementatie van de organisatie ontwikkeling van de afdeling CRE. We werkten samen aan een professionele en creatieve programmering en effectieve content - onder andere in de vorm van video's. Het evenement, waarin er geen afhakers waren, werd zeer positief ontvangen en er veel én vriendelijk werd gecommuniceerd via een hightech-platform.

 

 

Online event TU Delft
TUDelft-online-evenement-organiseren-studio-keynote-speakers TUDelft-online-evenement-organiseren-studio-keynote-speaker TUDelft-online-evenement-organiseren-studio-platform