Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
7 AD-Wall Film_Web_Key Visuals_02 2 AD-Wall Film_Web_Key Visuals_01 3 AD-Wall Film_Web_Cintiq_06 4 AD-Wall Film_Web_Key Visuals_03 8 AD-Wall Film_Web_Key Visuals_Foto collage_01 5 AD-Wall Film_Web_Product overview_04 1 AD-Wall Film_Web_Sample folder_05

MPI 8000 Wall Film series

Een inspirerende manier om het interieur te verrijken: Dat kan met de Avery Dennison Interior Design Collecion. Met een grote range aan texturen en toepassingen kan elk gewenst ontwerp aangebracht worden. Het biedt de mogelijkheid tot het creëren van unieke bedrukte oplossingen voor de korte en langere termijn. Denk bijvoorbeeld aan wanddecoratie in horecagelegenheden, winkelruimtes, tentoonstellingen en meer.

Wij ontwikkelden een campagne voor deze nieuwe collectie. Wij verplaatsten ons in de gebruiker die visueel aantrekkelijke toepassingen van de diverse materialen wil zien. Wij konden vervolgens onze creativiteit en planningsskills toepassen in het zoeken, bedenken en aankleden van de locaties. Visueel aantrekkelijke omgevingen waarin de doelgroep zich kan verplaatsten en daarmee de meerwaarde van de diverse materialen ziet. De content die wij creëerden werd toegepast in een uitgebreide launch, zo realiseerden wij diverse informatieve video’s, product sheets, samples en key visuals.

 

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500