Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
Huurdersraad-Vlaardingen-WaterwegWonen huurdersraadwaterwegwonen.nl-1 huurdersraadwaterwegwonen.nl-2 huurdersraadwaterwegwonen.nl-3

Huurdersraad Waterweg Wonen

Een huurdersraad praat mee, adviseert en controleert afspraken en is daardoor van groot belang voor een woningcorporatie. Toch kan het een uitdaging zijn om leden van de raad te informeren en actieve leden te werven.

Voor de Huurdersraad van Waterweg Wonen maakten wij het verschil met een passend logo, toegankelijke uitstraling en een overzichtelijke, informatieve website. Ook hielpen wij het bestuur op weg met een social media basis training en lay-out templates.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500