Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
EllyDijkshoorn-website-webflow elly-1 elly-2 elly-3 elly-4 elly-5

Website Elly Dijkshoorn

De Vlaardingse kunstenares Elly Dijkshoorn is altijd op zoek naar naar dat, wat zich onder of buiten het zichtbare afspeelt. En dat maakt ze dan weer zichtbaar door middel van haar eigen abstracte beeldtaal. Zij werkt bij voorkeur op panelen van berkenhout met acrylverf en verwerkt daarin graag materialen, zoals foto’s, papieren en textiel, die een herinnering in zich dragen.

Voor Elly maakten wij een portfoliowebsite in Webflow. Het kleurgebruik en de opmaak geeft alle ruimte en aandacht aan haar wisselende collectie kunstwerken. Haar eigen handschrift, toegepast in de kopteksten, maakt de website extra persoonlijk.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500