Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
Vlaardingen-brochure-illustratie-straten-ophogen03 Vlaardingen-brochure-illustratie-straten-ophogen01 Vlaardingen-brochure-illustratie-straten-ophogen02 Vlaardingen-brochure-illustratie-straten-ophogen05

Vlaardingen ophoogprogramma - Brochure

Een groot deel van de woningen in Vlaardingen zijn gebouwd op klei- en veenlagen; een ondergrond die gevoelig is voor verzakkingen. De komende jaren werkt de gemeente aan het ophogen van straten. Ter voorlichting maakten wij een illustratie van een typische Vlaardingse buurt. Deze verwerkten we in een handzame folder waarin de acties van de gemeente staan maar ook de verbeteringen die bewoners zelf kunnen doen, zoals de tuin vergroenen en kruipruimtes verhogen.

 

 

 

 

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500