Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
15233 RPhO LOTR 15233 RPhO LOTR2

Lord of the Rings

Het Rotterdams Philharmonisch speelt live de muziek van 'The Lord of the Rings III’ terwijl de film op een gigantisch scherm vertoond wordt. Met meer dan 200 musici, orkest en koren, is dit een overweldigende ervaring! Tijdens de première van the Hobbit, lieten wij musicerende Orcs optreden in o.a. de Pathé bioscopen in de grote steden. In de weken vooraf aan de voorstelling doken overal in de stad musicerende Orcs op. Iedereen die ze wist te fotograferen en ze op Facebook postte, maakte kans op vrijkaarten!

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500